dimarts, 16 de desembre del 2014

Nadal Escolta 2014

Ho haureu notat, no? Llumets per tot arreu, munyecos de pares noels o reis penjats als balcons, no poder veure la televisió sense tragar-se mitja hora d'anuncis de juguetes, si, el Nadal ja és aquí. I com pertoca cada any l'agrupament el celebra amb el Nadal Escolta!

Tenim un cap de setmana farcits d'activitats, molt atents:

LLUM DE LA PAU
El dissabte dematí participarem de la celebració de la Llum de la Pau que enguany acull la parròquia del nostre poble i on escoltes de tota Mallorca hi participen i els pares estau convidats a participar-hi també (si voleu més informació de què és la Llum de la Pau pitjau aquí).

Es farà també una recollida de productes necessaris per Càritas Santa Maria, agrairíem que les famílies de l'agrupament poguéssiu aportar productes que ens han informat que són necessaris, ens hem repartit entre les unitats els següents productes:
Ferrerets - "Brics" de brou amb pasta
Llops i Daines - Llet
Ràngers/Esplet - Productes d'higiene personal
Pioners i Caravel·les - Estris i productes de neteja de la casa

Us recordam també que el dissabte 20 és el darrer dia de la recollida de juguetes, així que si en teniu que ja no en feu ús per casa, us agrairíem també la vostra aportació.

PENJADA DE L'ARBRE
L'horabaixa participarem a La Penjada de l'Arbre, penjant el què hem fet i organitzant jocs.

NADAL ESCOLTA
I el capvespre partirem, amb el tren, ja a la zona d'acampada per continuar amb la sortida l'agrupament a Ca'n Arabí. El diumenge migdia us esperam a totes les famílies per fer un dinar comunitari.


Lloc: Santa Maria - Ca'n Arabí
Data: 20 i 21 de desembre
Preu: 6€

Hora de partida: 10h
Punt de trobada: Plaça Nova, Santa Maria

Hora de d'arribada dels pares: 12h
Punt de trobada: Ca'n Arabí, Binissalem (veure mapa)
Hora de tornada: 15h

Menjar: Berenar, dinar, sopar i desdejuni.
Material: Motxilla d'acampada, sac de dormir, esterilla, roba d'abric, roba de recanvi, botes de muntanya, frontal, capelina, ...

Comentaris pels pares: Si no veniu a cercar al vostre fill o filla o no podreu venir alhora del dinar comunitari, recordau posar a la motxilla la vostra aportació al dinar perquè hi hagi menjar abastament per tothom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada