dilluns, 8 de juny del 2015

Fi de curs - cloenda 20 anys

Benvolgudes i benvolguts, durant tot l'any hem estat celebrant els 20 anys i arriba el final de curs i cal tancar les celebracions com cal així que, apuntau-ho ben gran als vostres calendaris: 19 i 20 de juny FI DE CURS i alhora CLOENDA DE LES CELEBRACIONS DELS 20 ANYS

El fi del curs el farem a Son Llaüt, ens trobam a les 19.30h allà mateix el divendres 19 i conclourem el fi de curs a les 16h del dissabte 20 també allà. El preu de la sortida és de 11€. 

Entre el material necessari per l'activitat hi ha: Motxilla de dos dies, sac de dormir, gorra, crema solar, llanterna, sabates còmodes, sabates o sandàlies per banyar, camiseta blanca o de color molt clar (no s'assegura que tornin en bon estat), banyador, ulleres de piscina, pistola d'aigua o algun estri per llançar-ne, tovallola, plat, tassó i coberts. En relació al menjar: Sopar de divendres, desdejuni de dissabte i aigua suficient.

És necessari avisar EL DIMECRES COM A TARD, als caps de la vostra assistència!

I per crear l'expectativa que es mereix aquest fi de curs us contarem les activitats:


FESTA NOCTURNA, divendres vespre a les 22h

Pels nostres nins, nines i joves de l'agrupament bona música i molta festa en el darrer vespre del curs. 
A més, tendrem una sel·lecció de cocktails 0,0!
EXPOSICIÓ 20 ANYS DE TERRA DE POUS, dissabte a les 9.30h

El dia següent inaugurarem l'exposició dels 20 anys de l'agrupament, recordant el millor d'aquests anys, fotografies i objectes per recordar, per sabre de què venim i cap a on hem d'anar! La inauguració de l'exposició vendrà acompanyada per l'actuació de la BatuKaos! Aquesta activitat no és sols pels membres de l'agrupament sinó que està tothom tots convidats, familiars, amics i antics caps de l'agrupament!FESTA HOLI I BATALLA D'AIGUA

Se comenta que entre els viatges del Dr. Welland, un dels més importants va ser a la India, i d'allà ens duu una festa plena de colors! Així doncs, els nins i joves de l'agrupament farem una festa Holi! Sense aturar ni un segon i quan estem tots ben colorits, ens refrescarem amb molta d'aigua, així que tothom que es prepari per una gran batalla d'aigua. Per aquestes dues activitats pensau a dur, roba blanca (que no tengui pretensions de tornar en si), ulleres de piscina i cada un haurà de dur la seva pistola d'aigua!

CLOENDA CELEBRACIÓ 20 ANYS, dissabte a les 13h

Fa mesos que el Dr. Welland ens va demanar la nostra ajuda per retrobar els globus i poder tornar a viatjar pel món ajudant a l'agrupament conèixer noves idees i cultures, és l'hora que emprengui el vol de nou! Esperam també la participació d'antics caps i membres de l'agrupament i de familiars i amics.
PAELLA DE GERMANOR, dissabte a les 14h

I ja per concloure, acabarem tots el fi de curs de la millor manera, menjant una paella. El preu de la paella per pares i altres persones alienes a l'agrupament és de 5€. Podreu comprar els tickets el proper dissabte al cau i a partir de llavors, al bar del camp de futbol fins el dijous 18. Amb els tickets s'inclou la paella, beguda i postres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada