dimarts, 24 de novembre del 2015

Pujada a Érebor Ràngers i Esplet

Per llegir aquesta entrada us recomanam que sentiu aquest video de fons Ambientació de l'expedició

Ràngers i Esplet!!! Aquesta setmana hem rebut una carta que diu no sé que d'una aventura i una recompensa i algo d'una Terra Mitja. No teniem ni idea de a que es referia la carta, ni qui era l'escriptor. Hem cercat informació als arxius històrics del MEGM i hem trobat un llibre mooooooolt antic, ple de pols i teranyines, que quasi ens feia pena manipular-lo. Si no recordam malament aquest llibre se nom Silmarillion, d'un tal Tolkien. Ens ho hem llegit de cap a fi i l'únic que hem pogut trobar, a part essers imaginaris i llocs paradisíacs, és que aquell homonet que ha escrit la carta, Gandalf, és un mag... UN MAG!! 
La curiositat ens ha pogut, tot ho hem de dir, i acceptarem aquesta aventura. Això sí, res ho feim sols així que tots estau involucrats hahahaha. Aquí us deixam la carta per a que la llegiu amb atenció i cura. 

Contracte del saquejador

També ens enviaren un mapa de la Mallorca Mitja!



Esperam que la nostra unitat ho doni tot a l'aventura! Sempre a Punt!




Lloc: Comuna de Bunyola

Data:
 28 i 29 de novembre
Preu: 2€

Hora de partida a l'acampada: 14.30h de dissabte
Punt de trobada: Plaça Nova

Hora de tornada de l'acampada: 15h de diumenge

Punt de trobada: Estació de bus de Bunyola


Transport: Necessitarem l'ajuda dels pares perquè ens dugueu en cotxades des de la Plaça Nova fins a Bunyola a les 14.30h del dissabte i que ens torneu el diumenge a les 15h des de l'estació del bus de Bunyola fins a la Plaça Nova de Santa Maria.

Menjar: Berenar dissabte horabaixa, sopar, desdejuni, berenar diumenge, dinar diumenge i aigua suficient pels dos dies. Els nins i nines ja han de venir dinats el dissabte.

Material: Motxilla d'acampada, sac de dormir, esterilla, roba d'abric, roba de recanvi, botes de muntanya, frontal, capelina...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada