dissabte, 30 de gener del 2016

Organització de les desfresses


RÀNGERS I ESPLETS
Aquest matí  els ràngers i les esplets ens han ajudat amb la preparació de la carrossa… moltes gràcies! Noltros ens desfressam de camperols. Com ja vos vàrem comentar, cadascú ha de fer la seva desfressa, amb roba que tenguem per casa, tractant de vestir amb colors apagats (sobretot blanc, beige i marró). També estaria molt bé si podem dur alguna eina del camp feta de cartró. Vos deixam unes imatges d’inspiració: 



FERRERETS, LLOPS I DAINES:
Els nins aniran vestits de cavallers. Duran una túnica blanca amb una creu, un cinturó vermell i un “casc”. Voltros només heu de fer la creu, retallada en tela vermella, de fieltro o similar. La plantilla per la creu la podeu descarregar d’aquí: Plantilla creu. També podeu fer una espasa de cartró.

Les nines aniran de donzelles. Duran una túnica platejada, una túnica-capa blanca damunt amb una creu i un cinturó vermell. Voltros també heu de fer la creu en tela vermella, igual que la dels nins (plantilla creu). També podeu fer una diadema per al cap, i les nines també poden dur espases de cartró.

Tant nins com nines poden recollir la desfressa el dissabte dematí de 11.00h a 13.00h a Son Llaüt.

Tots els que volgueu col·laborar en la preparació de la carrossa, podeu quedar a Son Llaüt el dissabte dematí de 11.00h a 13.00h.

Per anar a la Rua ens veurem el dissabte a les 17.00h al carrer Mossèn Josep Far 
(on hi ha l’entrada de l’Escoleta municipal). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada