dimecres, 15 de febrer del 2017

Diada Mundial del Pensament 2017 #molaserescolta

El proper 22 de febrer com cada any celebram la Diada del Pensament, una commemoració a nivell mundial en què tots els escoltes ens sentim part d’un sol moviment escolta i que aprofita la data de naixement d’en Baden-Powell i de na Lady Olave.


Enguany per celebrar-ho, tots els escoltes del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca ens hem posat d’acord per fer diferents accions de difusió amb les nostres amistats i coneguts, mitjançant les xarxes socials, amb un mateix hashtag que unifiqui les accions i que demostri el nostre orgull de pertànyer a aquest Moviment #molaserescolta.


Per part de l’AEG Terra de Pous, us proposam que cada membre de l’agrupament, que hi estigui actualment o que hi hagi estat, faci un vídeo de 5 segons, amb el cartell que podeu imprimir des d’aquí ho demanar-ho als caps els dissabtes previs, amb les següents passes:


  1. Començar el vídeo amb el cartell molt tocant l’objectiu de la càmera, que es vegi tot negre.
  2. Allunyar-se de la càmera amb el cartell en la mà, fins que es pugui veure la persona membre (o antic membre) de l’AEG Terra de Pous amb el nostre foulard posat i un entorn quotidià del dia a dia de la persona.
  3. Tornar a tapar la càmera amb el cartell, tornant a veure’s negre.


Després d’haver gravat el vídeo l’heu de penjar a les xarxes socials, Facebook, Twitter o Instagram, amb el hashtag #molaserescolta i etiquetant a les xarxes de l’agrupament @aegterradepous a Facebook, @TerraDePousAEG a Twitter o @aegterradepous1994 a Instagram. El vídeo ha de complir les següents condicions de forma indispensable!:


  • Ha de tenir una durada justa de 5 segons
  • Ha d’estar gravat en horitzontal
  • El vídeo s’ha de compartir el 22 de Febrer, tot i poder haver estat gravat abans.
  • S’ha de compartir individualment des de les xarxes socials de la persona que surti al vídeo, en cas de no tenir-ne es pot fer ús de la xarxa social del pare o mare o enviar el vídeo per correu electrònic al correu de l’agrupament aegtdp@gmail.com i ho publicaríem des de les xarxes de l'agrupament.
  • La persona que surt al vídeo ha de dur el foulard de l’agrupament, o en cas de no tenir-ne es pot dur també la camisa.
  • Ha d’estar gravat en un entorn quotidià de la persona, no al cau, ni durant una sortida, el què volem és transmetre que no som sols escoltes els caps de setmana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada