dilluns, 17 d’abril del 2017

Sant Jordi 2017

Sant Jordi era un cavaller famós arreu del país, com bé sabeu tots i totes, era conegut per la seva valentia. Les seves gestes impressionaren a reines i reis. Des de que va acabar amb el drac ferotge que assolava al poble, la reina Maria Cristina de Mallorca el va anomenar defensor del poble.

La seva tasca durant aquests anys ha estat defensar-nos del mal que corre pel món. Ara han passat molts anys, i Sant Jordi es troba cansat, no té prou forces per seguir amb la seva tasca.

Vés per on, que ha conegut la existència d’unes persones joves molt eixerides i valentes. Ha sabut que hem vingut per deixar el món millor del que l’hem trobat. Ara, ens encomana seguir amb la seva tasca, ell confia en que ho farem d’allò més bé, perquè ha sabut que estem sempre a punt i volem fer les coses bé.

Tots i totes pertanyeu a una casa diferent, i per tant, heu de fer servei per la vostra casa. Com vos podeu imaginar no totes les persones poden dur a terme la tasca que Sant Jordi ens encomana, per tant, haureu de fer una sèrie de proves on demostrareu de quina pasta esteu fetes.


Lloc: Palma
Data: 22 d'abril

Hora de partida : 8.15h de dissabte
Punt de trobada: Estació de Tren

Hora de tornada: 16.30h de dissabte
Punt de trobada: Estació de Tren

Menjar: Berenar de mig matí, dinar i aigua suficient.
Material: Motxilla, sabates còmodes per caminar i com sempre camisa de l'unitat i foulard de l'agrupament (més important que mai per anar ben identificats).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada