diumenge, 9 de desembre del 2018

ACAMPADA NADAL ESCOLTA

Lloc: Ca Ses Monges (veure mapa)
Data: 15 i 16 de desembre
Preu: 3


Hora de partida : 12.00h de dissabte
Punt de trobada: Ca'n Borreo (veure mapa)

Hora d'arribada pares: 13h de diumenge
Punt de trobada: Ca Ses Monges (veure mapa)
Hora de partida de l'acampada: 15:30h de diumenge

Menjar: Dinar disssabte, berenar dissabte horabaixa, sopar dissabte, desdejuni diumenge, dinar diumenge i aigua per als dos dies.
Material: Motxilla d'acampada, sac de dormir, esterilla, roba d'abric, mudes pels dos dies, botes o esportives, cantimplora, frontal, capelina, camisa i fulard.

Transport: 
Els ferrerets, llops i daines aniran amb cotxades de pares fins a Son Torrella (veure mapa) i una estona caminant fins a Ca ses Monges, i els ràngers, esplet, pioners, caravel·les, rutes i guies aniran a peu des de Ca'n Borreo directament. Però per la tornada, cada família haurà de venir a cercar el nin, nina o jove. Els cotxes de les famílies per a la tornada s'hauran de deixar a Son Torrella així que per arribar al lloc de l'acampada s'haurà de caminar uns quaranta minuts. Per els pares que no puguin venir al dinar de diumenge, es recollirà als ferrerets, llops i daines a les 16h a la barrera verda (veure mapa) i als més grans a les 16:30h a Son Torrella.

Comentaris pels pares: El diumenge acabarem l'acampada amb un dinar on cada família haurà de dur menjar i beure individual per cada un dels membres que vinguin.

Confirmació: Us demanam que els infants i joves ,confirmeu assistència abans del dimecres 12 de desembre, i a més, al ser un lloc especial també demanam confirmació per part de les families que podran venir diumenge.

Resultat d'imatges de nadal escolta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada