dimecres, 18 de desembre del 2019

Apadrinament de cartes

Un any més posam en marxa el projecte d'apadrinament de cartes!

En què consisteix?
L'apadrinament de cartes és un projecte que la unitat de rutes i guies es va proposar fer fa uns anys. L'objectiu d'aquest projecte és poder aconseguir un regal per als infants de les famílies que per distintes raons no poden tenir.

Com podeu ajudar?
És molt fàcil! Podeu contribuir al nostre projecte de dues maneres. La primera és comprant un regal del següent llistat per als infants que ho volen. Tot són regals que ells i elles volen i que han demanat als reis. En cas de que volgueu apadrinar una carta entre dues famílies, podeu indicar-mos-ho als comentaris de l'enquesta. 


La segona opció per poder-nos ajudar a realitzar aquest projecte és fer un ingrés. Podeu aportar la quantitat que trobeu, no hi ha mínims. Amb els doblers recaptats, nosaltres ens encarregarem de comprar els regalsque no hagin estat apadrinats. El número de compte per poder fer l'ingrés és ES80 2100 8634 2402 0001 8313 (La Caixa). El concepte ha de ser el nom que poseu al formulari més apadrinament. 

Com avisar de quina opció tries?
Per avisar-nos de quina opció heu triat, és necessari que contesteu aquesta enquesta (dos minuts) per saber quins regals s'apadrinen. La informació estarà actualitzada el més ràpid possible, així no hi haurà reglas que s'apadrinin dues vegades. 


Fins quan es pot ajudar?
El día 28 els rutes i guies serem a les cases de Son Llaüt per a que ens pogueu portar tots els regals que hagueu pogut apadrinar. No cal que estiguin embolicats, nosaltres ho farem! Aquest dia també és el día límit per poder realitzar el donatiu, així nosaltres comprarem els regals el dia 29 de desembre. 




Moltes gràcies i bones festes!🎉
Ruta i Guia.💚

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada