dissabte, 6 de febrer del 2021

LLOPS I DAINES... TENIM PISTES!!!

 

Benvolguts Llops i Daines,



Esperem que hagueu rebut la carta que us vàrem enviar a casa vostra. Com ja sabeu seguim a la selva de Seeonee, però ara hem trobat un lloc que sí que ens permet enviar-vos les cartes a través d’internet i creiem que d’aquesta manera us arribarà més ràpida la informació i ens podreu ajudar més fàcilment. 


Primer de tot, recordar-vos i animar-vos a tots aquells que no heu fet el vídeo creant una pòcima per convertir na Hati amb elefant una alta vegada.


En segon lloc, sabeu que la carta que us vàrem enviar anava acompanyada d’un llistat de persones que son sospitoses de que siguin na Hati convertida en humà. És per això que esteim intentant cercar la identitat i documentació d’aquestes persones per poder començar a descartar individus i trobar na Hati. 

El motiu per el que vos hem escrit la carta és perquè ja tenim pistes que ens poden ajudar a descartar persones!

La primera que hem trobat és que d’en Pep hem trobat familiars i registres seus que feia temps que s’havien perdut, per tant sabem que és impossible que ell sigui na Hati perquè tots els seus antecedents són humans i no elefants.

La segona pista que hem trobat és que na Pixeris, jugadora professional de Volei, va guanyar un campeonat l’any 2017, és per això que és impossible que sigui na Hati perque és va convertir en humana a l’any 2020.


Llops i Daines, aquesta investigació ens està duent moltes hores de feina cada dia però a poc a poc i amb l’esforç de tota la nostra unitat de cada vegada veim més clar que ens ensurtirem i trobarem els responsables de tot això. 



Sempre a Punt!!!

Atentament: Fao, Bagheera, Raksha i na Kaa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada