dimarts, 16 de novembre del 2021

ACAMPADA LLOPS I DAINES

LLops i daines! Ens hem trobat aquest matí un correu una mica estrany. El deixam a continuació per veure què trobau: 

                     ---------------------------------------------


Benvolguts llops i daines,


Sóc l'Inspector Hathi, he aconseguit la vostra direcció de correu per comunicar-me amb vosaltres, aniré canviant de mitjà per no deixar rastre. 
Fa temps que no sé res del meu vell amic Mowgli, que temps enrere alegrava els dies a la selva. Crec que alguna cosa horrible li ha pogut passar. Necessit ajuda per descobrir que està passant, i no se m'ocorr cap lloc més on començar a cercar-lo que allà on tot va començar, a Rocastellitx de la Pau. Sé que no em coneixeu, però prest m'aniré posant en contacte amb vosaltres per explicar-vos el que sé. Ara per ara, anau on Mowgli va entrar a les nostres vides per cercar alguna pista. Bona sort i tant com puc!Lloc: Rocastellitx de la Pau (Veure mapa)

Data: 20 i 21 de novembre
Preu: 5€

Hora de trobada: 11h de dissabte 
Punt de trobada: Son Llaüt

Hora de tornada de l'acampada: 11h de diumenge 
Punt de trobada: Rocastellitx de la Pau

Transport: Necessitarem l'ajuda dels pares perquè ens dugueu en cotxades des Son Llaüt fins a Rocastellitx de la Pau, i per tornar, també. Menjar: Berenar mig dematí, dinar, berenar d'horabaixa, sopar, desdejuni i aigua suficient pels dos dies. 
Material: Motxilla d'acampada, sac de dormir, esterilla, roba d'abric, roba de recanvi, botes de muntanya, frontal, capelina, foulard i camisa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada