dilluns, 15 de setembre del 2014

Inscripcions Curs Escolta 2014-15!

Si escoltau bé, sentireu una remor estranya pel poble, està clar els nins i nines de Santa Maria ja s'ho ensumen... falta molt poc pel... NOU CURS ESCOLTA! Tothom és benvingut en aquest curs 2014-2015, però per sabre qui som tant els escoltes i guies que l'any passat participaven a l'Agrupament com els nous nins, nines i joves que volgueu unir-vos haureu d'inscriure-vos.

Les inscripcions a l'Agrupament les farem els propers dissabte 20 de 16h a 20h i diumenge 21 de 10h a 13h a les Cases de Son Llaüt!

Per fer les inscripcions:

Si ereu a l'agrupament l'any passat haureu d'emplenar les autoritzacions firmades (general i fotografies) pels dos pares, així que podeu descarregar-la a l'enllaç i dur-la firmada o hauríeu de venir els dos durant les inscripcions, a més, dur una foto carnet, una fotocòpia de DNI, fotocòpia de la targeta sanitària i fotocòpia del llibre de vacunes. Trobareu les fulles d'autorització al final de l'entrada.

Si voleu entrar a l'agrupament, degut a que no podem assegurar la plaça de tothom fareu primer la inscripció emplenant l'autorització (general) i posteriorment als dies de inscripcions i si us confirmam la plaça haureu de signar les autoritzacions, i dur una foto carnet, una fotocòpia de DNI, fotocòpia de la targeta sanitària i fotocòpia del llibre de vacunes. Trobareu les fulles d'autorització al final de l'entrada.

En ambdós casos, l'autorització es formalitzarà amb el pagament de la quota del nin i l'entrega als caps del justificant de l'ingrés. Les quotes dels nins són 87€ per un nin sense germans a l'agrupament o el primer germà, 77€ pel segon germà i 70€ pel tercer. El número on fer l'ingrés és ES29-0487-2044-2390-0001-8447 (Sa Nostra)


Autorització general - DESCARREGAR

Autorització fotografies - DESCARREGAR 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada