dimarts, 30 de setembre del 2014

Passes 2014 (Nou lloc de trobada)


Atenció!Atenció! Darrera cridada als passatgers de Viatges Terra de Pous per embarcar-se al curs 2014-2015, el curs dels 20 ANYS!


Els passatgers que fan escala, és a dir tots els que el curs passat participàveu de l'agrupament heu d'estar el dissabte 4 d'octubre a les 16h a LA PLAÇA NOVA
Dins l'equipatge heu de dur berenar i sopar del dissabte (no cal dinar) i el desdejuni del diumenge, apart d'aigua suficient com per passar els dos dies.
No us oblideu tampoc el sac de dormir, esterilla, impermeable, llanterna o frontal, muda de recanvi, roba d'abric, plats, tassó, coberts, torcaboques, camisa escolta (si passau d’unitat, també la del nou curs), …

Els passatgers nouvinguts que aquest és el vostre primer viatge amb Viatges Terra de Pous i tots els pares tant dels passatgers nous com dels antics, heu d'estar a la porta d'embarcament marcada al mapa d'avall el diumenge 5 d'octubre a les 10.30h i dins l'equipatge de mà: plat, tassó, coberts, torcaboques i dur posat roba còmode per estar preparats per un viatge espectacular. A més, tots els pares haureu de dur menjar pel "catering" comunitari per tot l'agrupament.

Aquest primer trajecte finalitzarà puntualment, ni abans ni després, a les 16h.
El preu del bitllet pel viatge durant els dos dies és gratuït, som una companyia low-cost!

Recordau que els passatgers que canvieu d'unitat heu de dur la camisa del curs passat posada i la del nou curs a l'equipatge, igualment els nouvinguts que tenguin ja la camisa no l'heu de dur posada. Si algun passatger no té la camisa del curs vinent podreu comanar-la als caps durant l'acampada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada