dissabte, 19 de setembre del 2020

Preinscripcions Curs 2020-21

L'Agrupament Escolta i Guia Terra de Pous torna a obrir les portes per un nou curs. La preinscripció que trobareu al formulari d'avall assegurarà la plaça pels infants i joves que ja han participat al curs 2019-20.

Per aquells i aquelles que no participaren del curs passat i que facin la preinscripció quedaran a l'espera de conèixer si hi ha places disponibles. Aquest curs degut a la situació sanitària actual, a la unitat de Ferrerets es realitzaran les inscripcions de forma ordinària, a la resta d'unitats sobrirà la llista d'espera pendent de possibles baixes. Aquesta mesura es pren per tal de fer grups reduits adaptant-nos a les recomanacions sanitàries. 

Atenció, perquè les preinscripcions es tancaran quan acabi el proper divendres 25, així que estau atents que no passi el termini.

Per aquells i aquelles que finalment tengueu la plaça, s'informarà en les properes setmanes i més endavant es realitzarà la inscripció definitiva i se us informarà de tot: documents d'inscripció, quotes, calendari inicial,...


Sempre a punt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada