dijous, 15 d’octubre del 2020

INICI DEL CURS 2020-2021

A la fi ha arribat el moment de retrobar-nos i ho farem amb més ganes que mai però, no oblidam la situació actual que estem vivint i això ens duu a respectar les diferents normatives vigents. Per tal d'estar-ne tots informants, vos adjuntam el protocol general del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i l'enllaç als diferents annexes als quals aquest fa referència.

Com indica el protocol, és imprescindible que les famílies emplenin i entreguin als caps, la declaració de responsables. Aquesta s'haurà d'entregar el primer dia que els infants i joves vagin al cau.

També vos feim arribar unes mesures generals establertes per l'Agrupament pel bon funcionament i compliment del protocol abans comentat. És necessari que tots els familiars i participants tenguin coneixença d'aquestes mesures especials.

A més, a diferència dels altres anys, aquest curs no es farà reunió inicial amb les famílies que ja han format part de l'agrupament algún curs però, sí es farà una reunió amb aquelles famílies que s'incorporen per primera vegada. La reunió serà la propera setmana però, s'informarà de la data i hora exacte mitjançant els correus electrónics facilitats amb la preinscripció.

Els infants que varen participar a l'agrupament el curs passat, reprenen les activitats fent el darrer cau del curs, el proper dissabte dia 17 però, els horaris variaran segons cada unitat. El nou curs 2020-21, comença per a totes i tots el dissabte 31 d'octubre. Dia 24 NO hi haurà activitats.

Per poder formar part de les activitats, és imprescindible que s'entregui als caps la declaració de responsables ja esmentada i la autorització del curs (signada per tots els tutors i amb les fotocòpies pertinents adjuntes). No podrà participar cap infant sense aquesta documentació entregada.

Protocol COVID-19 Curs 2020-21 Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca

Mesures específiques COVID-19 AEG Terra de Pous

Declaració de Responsable Famílies

Autorització curs (format PDF)

Autorització curs (format word)


Seguim fent TANT COM PUC

SEMPRE A PUNT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada