diumenge, 1 d’octubre del 2023

Comunitat Whatsapp de l'agrupament

Hem consolidat els grups de WhatsApp existents en una única comunitat per facilitar la comunicació i col·laboració dels integrants de l'agrupament. S’hi pot accedir des de la pestanya Comunitats del WhatsApp.

Aquesta comunitat és una eina que permet als membres de l'Agrupament, tant famílies com l’equip del agrupament, comunicar-se i col·laborar entre ells d'una manera efectiva.

Cada unitat té el seu grup de Whatsapp a la comunitat en el que hi participen les famílies i l’equip de l’agrupament. A mesura que els membres de les unitats vagin variant podreu entrar i sortir dels grups per tal de participar als grups de les unitats que necessiteu.

En els grups de les unitats hi participen les famílies i els caps de cada unitat i als grups Clan i Equip de suport hi participen els membres de l'agrupament que organitzem les activitats.

La comunitat també compta amb un panell d'anuncis, que és una eina que ens permetrà publicar informació que es mostra a tots els membres de la comunitat. Per exemple, s’utilitzarà per anunciar noves activitats, compartir notícies o fer anuncis importants.

Esperam que gaudiu de la vostra estada en aquesta comunitat! Si teniu alguna pregunta o suggeriment, no dubteu a contactar amb l’equip de l’agrupament.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada