dilluns, 3 de novembre del 2014

Acampada 8 i 9 de novembre - Llops i Daines

Notícies urgents pels llops i les daines! Hem rebut aquest correu electrònic! El posam a continuació així com l'hem rebut nosaltres!


--------------------------------------------
Benvolguts llops i daines,


Sóc l'Inspector Hathi, he aconseguit la vostra direcció de correu per comunicar-me amb vosaltres, aniré canviant de mitjà per no deixar rastre. Vaig rebre la fulla del diari de Mowgli i, malgrat estic content que encara estigués bé quan va escriure la carta, pas pena per ell. Pareixia atemorit per qui el perseguia i se'ns dubte agrairia la vostra ajuda. Per això us recoman seguir la seva pista a un nou lloc important per ell, la Roca del Consell. Per arribar a ella haureu d'arribar fins la finca de Poble Nou el més aviat possible i teniu en compte que és quan cau la nit que la Roca del Consell té més poder, així doncs anau preparats per passar-hi la nit.
Bona caça!              
           

Inspector Hathi
-------------------------------------------

Vist això no ens queda d'altra que seguir les pistes que ens ofereix l'Inspector Hathi, per tant, preparau-vos perquè aquest cap de setmana toca... ACAMPADAAAAA!!! Però abans els caps de l'agrupament i els monitors de l'esplai migjorn hem organitzat una fantàstica activitat de jocs per tots els nins del poble.

Lloc: Poble Nou (veure mapa)
Data: 8 i 9 de novembre
Preu: 6€

Hora de trobada pels jocs: 11h de dissabte 8
Punt de trobada: Plaça Nova

Hora de partida a l'acampada: 15h de dissabte 8
Punt de trobada: Plaça Nova

Hora de d'arribada dels pares: 12h de diumenge 9
Hora de tornada de l'acampada: 15h de diumenge 9
Punt de trobada: Poble Nou 
(veure mapa)

Transport: Necessitarem l'ajuda dels pares perquè ens dugueu en cotxades des de la Plaça Nova fins a Poble Nou a les 15h del dissabte, per la tornada del diumenge agrairíem que venguéssiu tots els pares al dinar comunitari, a les 12h.



Menjar: Dinar, berenar d'horabaixa, sopar, desdejuni i aigua suficient pels dos dies. El dinar del diumenge el durà cada pare i/o mare per compartir amb tota la unitat i la resta de pares.
Material: Motxilla d'acampada, sac de dormir, esterilla, roba d'abric, roba de recanvi, botes de muntanya, frontal, capelina, ...

Comentaris pels pares: Els pares el dissabte podreu deixar els llops i les daines a les 11h a la Plaça Nova on estarem al matí jugant, després si que us necessitarem per transportar-nos fins a Poble Nou on farem l'acampada.
El diumenge és important l'assistència ja que depenem per vosaltres pel menjar comunitari i per la tornada, i a més tenim dues coses especials per vosaltres, els pares.
La primera és que una de les activitats que farem el diumenge serà enfocada cap a voltros i seran els llops i daines que ho facin.
La segona és un concurs culinari que hem anomenat... LA CROQUETA D'OR! Tracta de què cada família ens presentin dues croquetes al jurat (els caps) per degustar-la i entre elles triar la millor croqueta de la unitat: la croqueta d'or! Apart de dues croquetes en podeu dur més per la resta de la unitat i altres menjars per compartir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada