dimecres, 12 de novembre del 2014

Els llops i daines de cacera! (2)

L'estol de llops i daines, seguim endavant amb la nostra investigació guiada per l'inspector Hathi a la recerca d'en Mowgli! Aquest pic ens anàrem d'acampada per poder trobar les pistes que ens duguin a ajudar a Mowgli que fuig d'un lloc a un altres escapant de no sabem què. Per sort trobàrem un altre fragment del seu diari que podeu llegir aquí: DIARI DE MOWGLI 2. A més, ens va deixar una mapa de la Selva de Seeonee per poder seguir-li millor la pista i ajudar-lo!



Després d'aquestes dues grans troballes, no n'hi havia prou i en Bagheera i en Baloo ens posaren a prova per arribar a n'Akela on ens esperava amb els quaderns de caça d'enguany, una eina molt útil que ens va deixar absorbits a més d'un en la seva lectura! Podeu veure'l en format digital aquí: QUADERN DE CAÇA

Amb un vespre molt trullós, el dia següent tampoc aturàrem, l'estol preparà una representació pels pares i després ferem l'entrega dels Quaderns de Caça i el canvi de foulard d'en Bagheera, tots els Vells Llops ja duen fulard de Terra de Pous!


















Però un dels millors moments estava per arribar (sobretot per les panxes dels caps) el Concurs de la Croqueta d'Or! Després de degustar 10 tipus de croquetes diferents i de discutir molt perquè totes estaven boníssimes vàrem triar-ne una feta de botifarró! Els flamants guanyadors els papis de n'Agnès, enhorabona!


Ah! I ja tenim les sisenes fetes! Una acampada que va donar per molt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada