dilluns, 23 de febrer del 2015

Acampada a RoCastellitx de la Pau, Llops i Daines, 28 febrer-1 març

El passat dissabte, i seguint les indicacions dels llops i daines, vàrem escriure i enviar cartes a Mowgli explicant qui érem i que el podríem ajudar. Però no sabíem on quedar amb ell! Curiosament mentres miràvem pel vidre del nostre cau es va entelar i van sorgir com per art de màgia unes paraules escrites: RoCastellitx de la Pau. Cercant-ho per internet ens va sortir un lloc anomenat Castellitx de la Pau que potser està relacionat amb la Roca de la Pau de Seeonee, acordàrem idò quedar amb Mowgli allà el proper cap de setmana, per tant aquí teniu... L'AVÍS DE SORTIDA!:


Lloc: Castellitx de la Pau (veure mapa)
Data: 28 de febrer - 1 de març
Preu: 5€

Hora de partida a l'acampada: 11h de dissabte 28
Punt de trobada: Plaça Nova

Hora de d'arribada dels pares: 12h de diumenge 1
Hora de tornada de l'acampada: 15.30h de diumenge 1
Punt de trobada: Castellitx de la Pau 
(veure mapa)

Transport: Necessitarem l'ajuda dels pares perquè ens dugueu en cotxades des de la Plaça Nova fins a Castellitx a les 11h del dissabte, per la tornada del diumenge agrairíem que venguéssiu tots els pares al dinar comunitari, a les 12h.

Menjar: Dinar, berenar d'horabaixa, sopar, desdejuni i aigua suficient pels dos dies. El dinar del diumenge el durà cada pare i/o mare per compartir amb tota la unitat i la resta de pares.


Material: Motxilla d'acampada, sac de dormir, esterilla, roba d'abric, roba de recanvi, botes de muntanya, frontal, capelina, QUADERN DE CAÇA, ...

Comentaris pels pares: El diumenge hi ha alguns nins que han demanat promeses és per tant un dels moments més importants, no sols de la persona que fa la Promesa de Llops, sinó per tot l'Estol que celebra que un nou Llop o Daina hi forma part. Per això, demanam màxima assistència dels llops i daines durant l'acampada i la vostra durant el diumenge! ;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada