dilluns, 2 de març del 2015

Els Llops i Daines de cacera (4) i informacions importants!

12 promeses!!! Els Llops i Daines vàrem fer 12 promeses! No hi ha cosa que ens pugui omplir més a l'agrupament que veure nous membres amb un fulard així que estam més que enhorabona. Marina, Lola, Joan, Júlia Chun, Lulú, Maria, Júlia, Pau, Neus, Laia, Tià i Alex que us vegem molts d'anys amb el fulard penjat del coll! Sense oblidar a na Lucía que va rebre el seu primer estel!

Apart d'això anàvem a Castellitx de la Pau amb un objectiu: Havíem de trobar-nos amb Mowgli per ajudar-lo d'allò que està fugint. Vàrem arribar a Castellitx amb els ulls i les orelles ben obertes per si el vèiem, però la sorpresa va venir de sobte, quan cercàvem un lloc on jugar, trobàrem enterrada entre les cendres d'un foc una carta seva!



Encara que coneixent una mica més de la història de Mowgli, ens vàrem quedar amb més preguntes que respostes. Quina veritat hem de sabre? Quin pla està funcionant? Quin sentit té que Hathi ens encomani cercar a Mowgli si els dos tenen un pla en comú que no n'havíem sentit a parlar?

Aprofitàrem l'ocasió de tenir reunits tants de pares (24 llops a l'acampada, un altre rècord per l'Estol) per donar algunes informacions importants:

  • El proper 14 de març es farà l'acampada de Branca, que reuneix a totes les unitats de Llops de Mallorca, per participar-hi s'ha de fer un pagament de 8€ el dissabte 7.
  • Campament d'estiu: La unitat de Llops i Daines el farem de dia 17 a 23 d'agost a Sant Ramon de Penyafort, Port de Sóller. Tendrà un preu aproximat de 170€ i per reservar la plaça s'haurà de pagar 20€ el proper dissabte 28 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada