diumenge, 1 de febrer del 2015

Excursió al Castell d'Alaró! Llops i Daines 07/02/15

Feia temps que no sabíem res de l'Inspector Hathi, el misteriós personatge que ens ajuda a seguir la pista a en Mowgli i ahir per fi, rebérem un vídeo amb valuosa informació. Us enrecordau del què ha passat fins ara? Feim mèmoria:

  1. L'inspector Hathi ens va enviar una carta a cada un dels llops, vàrem anar al lloc i hora on ens demanava la carta i ens va explicar una terrible història: Ningú sabia on era Mowgli i, amb les pistes que Hathi tenia, ens encarregava la feina de cercar-lo. Seguint les pistes vàrem trobar un tros del Diari de Mowgli (llegir Diari de Mowgli 1)
  2. Posteriorment rebérem un correu electrònic (llegir correu electrònic) amb indicacions noves, les seguirem i apart d'un nou tros del Diari de Mowgli vàrem trobar el mapa de Seeonee. (Llegir Diari de Mowgli 2 i veure Mapa de Seeonee)
  3. I ara, podeu veure el vídeo que rebérem ahir!


Sabent tot això, els Llops i Daines deduírem dues coses: Havíem d'anar al Castell d'Alaró i potser aquest lloc està relaciona amb els Estatges Freds de la Selva de Seeonee. Per tant, el proper cap de setmana toca...

EXCURSIÓ!

Lloc: Castell d'Alaró
Data: 7 de febrer
Preu: 1€

Hora de partida: 9.30h
Punt de trobada: Plaça Nova

Hora de la recollida amb cotxe: 17.15h
Punt de trobada: Aparcament Restaurant Es Verger (Alaró) (veure mapa)

Hora d'arribada al poble: 18h
Punt de trobada: Cases de Son Llaüt

Transport: Necessitarem l'ajuda dels pares perquè ens dugueu en cotxades des de la Plaça Nova fins al restaurant Es Verger i ens torneu l'horabaixa a Son Llaüt
Menjar: Dinar, berenar i aigua suficient.

Material: Motxilla d'excursió, capelina o impermeable, cantimplora i botes de muntanya.


Tenim el material de les disfresses ja repartit! Us les donarem aquest dia, si algú no ha de venir posau-vos en contacte amb els caps i mirarem com resoldre-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada