dimarts, 1 de setembre del 2015

Campament d'estiu Llops i Daines 2015, una mirada enrera

Ens ha costat més d'una setmana pair el viscut al campament de llops! Els llops i daines, ens endinsàrem al món de la Màgia, de la mà dels professors de Penyaforgwarts que durant set dies ens varen fer viure aventures, fer uns bons riures i a esperar l'inesperat.

Quanditx, excursió amb tramvia a Sóller, anar a Sa Calobra en barca, piscines de babes de troll, camisetes i bosses decorades, espelmes d'olors, gimcanes de centaures, sirenes i dracs, i moltes altres activitats que recordarem molta estona a la nostra memòria. Tampoc podrem oblidar en Tevolmort i els seus Xebles, les pedretes dels punts, el diari La Milana Màgica, els personatges dels quadres que es movien, la mirada d'en Ramon, marques aparescudes durant el vespre, la destrossa de l'escola, la batalla final amb les varetes d'espurnes, lluites de matinada per l'habitació, i més històries i personatges indescriptibles pels qui no ho visqueren.

Però per recordar-ho més vivament ús volíem deixar aquí les fotografies i vídeos, i una cosa que també ens fa il·lusió que tengueu: Tots els diaris de La Milana Màgica!

Fotos i vídeos del campament: Picar aquí 

La Milana Màgica


Membres de les cases de Mang, Kotick, Rikki-Tikki-Tavi i Darzee, ha estat un plaer ser els vostres professors de màgia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada