dissabte, 26 de setembre del 2015

Passes 2015 i Informació per Pares

El proper cap de setmana tenim un final i un inici. El final d'un curs genial, on hem celebrat els 20 anys, hem après moltes coses, hem conegut nous companys i amics, hem fet escoltisme, però és moment de fer una passa i avançar cap a un curs nou, en què tot està per fer i tot és possible, i on totes les aventures que tenim per viure ens estan esperant!
El dissabte els membres de l'agrupament del curs passat anirem a celebrar l'acampada a S'Hort de Son Serra, ens trobarem a les 11h a les Cases de Son Llaüt, per agafar l'autobús que ens duran fins a la finca escolta. El diumenge 4, els membres inscrits enguany a l'agrupament i tots els pares (dels nous i dels antics) hauran de ser a les 11.30h a S'Hort de Son Serra

Conclourem l'acampada amb un dinar comunitari, on cada família haurà d'aportar un menjar o beguda per compartir amb tothom. Acabarem més o menys a les 15.30h.

El preu de la sortida és de 12€

Entre el menjar i material que hauran de dur els que venen el dissabte:
Menjar: Dinar, berenar d'horabaixa, sopar, desdejuni i aigua suficient pels dos dies. 
Material: Motxilla d'acampada, sac de dormir, esterilla, roba d'abric, roba de recanvi, roba per embrutar, xancles, tovallola, estris de neteja personal, botes de muntanya, frontal, capelina, ...

Pels que no sabeu on és s'Hort de Son Serra, us afegim el mapa per arribar-hi. Haureu d'anar per la carretera d'Alcúdia-Artà, devers el km 15,5.


Per altra banda, a la reunió de pares s'han donat les següents informacions:

Quotes
Aquest curs 2015-16 les quotes anuals seran de:
  • Un/a nin/a: 95€ 
  • Dos germans/es: 180€ (95€ 1r germà i 85€ 2n germà) 
  • Tres germans/es: 250€ (95€ 1r germà, 85€ 2n germà i 70€ 3r germà)
S'han d'ingressar a ES29-0487-2044-2390-0001-8447 (Sa Nostra). Ho podeu fer en dos ingressos, un primer de 50€ per cada nin, durant el mes d'octubre i el segon, de la resta, abans del 30 de novembre.

Euro setmanal
Cada setmana cada nin, nina o jove haurà de dur 1€, destinat al material de la pròpia unitat.
Assistència
Per poder realitzar les nostres activitats amb normalitat, enguany hem proposat uns mínims d'assistència que els membres de l'agrupament s'han de comprometre a complir. Podreu trobar aquí l'Acord d'Assistència.

Camises
A la preinscripció comanàreu les camises d’unitats. El seu preu és de 22€
Comunicació
Web: www.aegterradepous.org
Correu electrònic: aegtdp@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/aegterradepous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada