dilluns, 21 de setembre del 2015

Final dels curs passat i reunió de pares.

Un pic passades les preinscripcions i molt contents pel gran nombre de demandes de plaça a l'agrupament, ve el moment de començar de ben de veres. Als que vareu preinscriure-vos i no participàreu el passat curs de l'agrupament, us hem enviat un correu electrònic per concretar si heu tengut plaça o no. Si no l'heu rebut us recomanam que contacteu pel nostre correu: aegtdp@gmail.com

El proper 26 de setembre, les unitats del curs 2014-15 faran la seva darrera reunió al cau i a les 18h en acabar la reunió amb els nins realitzarem la reunió de pares inicial del curs a Son Llaüt. En aquesta reunió donarem les autoritzacions per firmar i transmetrem informacions importants, en relació als nostres objectius i el mètode escolta, la quota, la sortida de passes, ... Per tant és molt important l'assistència de tots els pares dels membres nous i dels antics de l'agrupament.

Informar-vos que aquest curs, per poder realitzar les nostres activitats i que poguem assolir els nostres objectius amb èxit, hem realitzat un Acord d'Assistència que cada un dels membres de l'agrupament haurà de complir. Podeu veure'l aquí: ACORD D'ASSISTÈNCIA

Us recordam també que el mateix dissabte 26, ens heu de lliurar els següents documents:

  • Fotocòpia de DNI (si en teniu) 
  • Fotocòpia de la targeta sanitària 
  • Fotocòpia de la cartilla de vacunes 
  • Foto carnet

2 comentaris:

  1. Respecte a l'acord d'assistència. .m 'agradaria més informació sobre aquest "acord"

    ResponElimina
  2. Totalmente de acuerdo con el comentario anterior de Lola Forteza necesito mas información del su posado "acord".Acuerdo entre quien??
    Entiendo que para realizar un acuerdo deben ponerse de acuerdo todas las partes sino pasa a ser una imposición ,y creo que antes se debería consensuar antes de tomar decisiones tan drásticas e impositivas.

    ResponElimina