dilluns, 30 de març del 2015

Els Llops i Daines de cacera (5) i programació tercer trimestre!

Teníem moltes preguntes que Hathi i Mowgli ens havien de resoldre, així que disposats a trobar les respostes
anàrem cap al Camí de Muro, seguint les indicacions que Hathi ens havia donat, que relacionàrem amb els Estatges de la Mort de la Selva de Seeonee. Quan ja no sabíem cap a on partir, trobàrem unes petjades de llop, que decidirem seguir a veure on ens duien. A cada cruïlla sempre hi havia una petjada que indicava el nostre camí i alguns quilòmetres després trobàrem el lloc, marcat amb un símbol de mort. Hi entràrem valents i decidits a trobar algun missatge que ens pogués resoldre els nostres dubtes i allà devora el torrent, la trobàrem:



Així que Mowgli mai havia estat perdut, ni Hathi el cercava, era tot un pla per fer-nos conèixer la història de la Selva de Seeonee! Estorats vàrem quedar, ja que la tasca que se'ns ha encomanat és molt més important del que pensàvem en un moment. Després de parlar-ne una bona estona entre tot l'Estol, ens deixàrem un temps per reflexionar-hi, havíem de pensar bé com podíem fer per contar la història de Mowgli a la major gent possible.

Deixant de banda, la nostra cacera, els llops i daines demostraren molta destresa damunt la bicicleta i vàrem poder gaudir d'un dia i una excursió immillorable.

Perquè pogueu començar a reservar dates i planificar-vos per aquest trimestre farcit de grans activitats que tenim, us afegim la programació del tercer trimestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada