dilluns, 16 de març del 2015

Els Llops i Daines de cacera (5) i una acampada diferent!

Totes les preguntes que ens plantejàvem amb la darrera carta de Mowgli, demanaven resposta i la demanaven ja! No vàrem poder esperar més i aprofitant que l'acampada de branca s'havia anul·lat ens decidirem a contactar amb Hathi. Després d'una bona estona discutint acordàrem fer una carta demanant-li explicacions i fent un petit fum cridàrem la seva atenció, deixant la carta allà mateix. Esperàrem tot el vespre i part del dia, quan ja perduda tota esperança vàrem trobar això:



No sols ara sabíem que Hathi i Mowgli tenien un pla en comú, sinó que el propi Hathi coneixia la història de Mowgli. Però a banda d'això, sols ens varen sortir més dubtes. Quin és aquest vell camí cap al mur i de quina mort està parlant? Perquè haurien de caure en el oblid? Havíem de sortir de dubtes per tant, vàrem acordar que pensaríem durant la setmana a quin lloc es devia referir Hathi.

Apart de tot això, vàrem tenir una acampada molt diferent al que estam acostumats! Començarem la sortida amb un concurs de cuina "Masterchef Llop" on vàrem poder constatar que no morirem de fam al campament d'estiu, per la vetllada vàrem anar al Cineonee a veure una pel·lícula d'allò més entretenguda, amb crispetes i tot. I el dia següent complírem el compromís de l'agrupament per l Llum de la Pau, passàrem el matí a un supermercat del poble demanant que ens compressin menjar per poder dur a Caritas Santa Maria i repartir-ho a famílies que ho necessiten, una valuosa experiència molt gratificant per tot l'estol, que a més, va ser un èxit: 3 carrets plens!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada